ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Όλα ξεκινούν με μια αξονική τομογραφία της άρθρωσής σας, που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός τρισδιάστατου εικονικού μοντέλου της δικής σας, μοναδικής ανατομίας.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Title:

Description:

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

Πώς λειτουργεί η Ρομποτικά Υποβοηθούμενη Χειρουργική Επέμβαση Mako;

 

Σχεδιασμός εξατομικευμένος για εσάς

Όλα ξεκινούν με μια αξονική τομογραφία της άρθρωσής σας, που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός τρισδιάστατου εικονικού μοντέλου της δικής σας, μοναδικής ανατομίας. Αυτό το εικονικό μοντέλο φορτώνεται στο λογισμικό του συστήματος Mako και χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του εξατομικευμένου για εσάς προεγχειρητικού σχεδιασμού.

 

Στο χειρουργείο

Στη διάρκεια της επέμβασης, ο χειρουργός καθοδηγεί τον ρομποτικό βραχίονα ενώ προετοιμάζει την υποδοχή του ισχίου και τοποθετεί το εμφύτευμα με βάση τον εξατομικευμένο για εσάς προεγχειρητικό σχεδιασμό. Το σύστημα Mako επιτρέπει, επίσης, στο χειρουργό να κάνει προσαρμογές στον προεγχειρητικό σχεδιασμό σας κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, εάν και εφόσον απαιτηθεί. Όταν ο χειρουργός προετοιμάσει το οστό για το εμφύτευμα, το σύστημα Mako τον καθοδηγεί στην προκαθορισμένη περιοχή και τον βοηθά να παραμείνει αυστηρά εντός των προσχεδιασμένων ορίων. Αυτό βοηθά στην ακριβέστερη τοποθέτηση και ευθυγράμμιση του εμφυτεύματός σας.

 

Μετά τη χειρουργική επέμβαση

Μετά τη χειρουργική επέμβαση, ο χειρουργός, οι νοσηλευτές και οι φυσιοθεραπευτές σας θα θέσουν στόχους μαζί σας για να ανακτήσετε την κινητικότητά σας. Θα παρακολουθούν στενά την κατάσταση και την πρόοδό σας. Ο χειρουργός μπορεί να αξιολογήσει μαζί σας μια ακτινογραφία του νέου σας ισχίου.

 

Category
Services
Type of service