ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ – ΜΑΚΟ

Η ολική αρθροπλαστική γόνατος είναι μια χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της οποίας μια παθολογική ή κατεστραμμένη άρθρωση αντικαθίσταται από μια τεχνητή άρθρωση που ονομάζεται εμφύτευμα.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ – ΜΑΚΟ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ – ΜΑΚΟ

Title:

Description:

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ – ΜΑΚΟ

Η ολική αρθροπλαστική γόνατος είναι μια χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της οποίας μια παθολογική ή κατεστραμμένη άρθρωση αντικαθίσταται από μια τεχνητή άρθρωση που ονομάζεται εμφύτευμα. Κατασκευασμένο από κράματα μετάλλων και πλαστικά υλικά υψηλής ποιότητας (για τη βέλτιστη μίμηση της λειτουργίας του οστού και του χόνδρου αντίστοιχα), το εμφύτευμα είναι σχεδιασμένο να κινείται σχεδόν όπως μια υγιής ανθρώπινη άρθρωση.

Στο πέρασμα των χρόνων, οι χειρουργικές τεχνικές και τα εργαλεία αρθροπλαστικής έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό. Με τον όρο «τεχνολογία ρομποτικής υποβοήθησης» είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν εννοούμε πως η χειρουργική επέμβαση εκτελείται από τον ρομποτικό βραχίονα Mako. Η χειρουργική επέμβαση εκτελείται από έναν ορθοπαιδικό χειρουργό ο οποίος χρησιμοποιεί το λογισμικό του συστήματος Mako για να προσχεδιάσει την επέμβασή σας. Ο ορθοπαιδικός χειρουργός θα καθοδηγήσει τον ρομποτικό βραχίονα Mako για την αφαίρεση του παθολογικού οστού και χόνδρου. Στη συνέχεια ο χειρουργός θα τοποθετήσει ένα εμφύτευμα. Η τεχνολογία Mako σχεδιάστηκε για να βοηθάει τους χειρουργούς να παρέχουν στους ασθενείς τους μια εξατομικευμένη χειρουργική επέμβαση που θα βασίζεται στην ατομική τους διάγνωση και ανατομία.

Category
ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ